Antirefleks stakla

Home / Antirefleks stakla

ANTIREFLEKS STAKLA

Anti-refleksni sloj (AR sloj, sloj protiv bljeska) poboljšava vaš vid i daje lepši izgled vašim nao
arima. Obe prednosti su zbog sposobnosti AR sloja da ukloni refleksiju svetlosti sa prednje i zadnje površine stakala naočara.
AR sloj je posebno koristan kod stakala sa visokim indeksom, koja odražavaju svetlost više od običnih plastičnih stakala. Generalno, što je veći indeks prelamanja stakala, više je svetlosti koja će se reflektovati od površine stakla.

Današnji moderni AR slojevi mogu praktično da eliminišu refleksiju od stakala, omogućavajući 99.5 odsto raspoložive svetlosti da prodje u oko za dobar vid.
Vizuelne prednosti stakala sa AR slojem uključuju oštriji vid sa manje odsjaja kada vozite noću i veću udobnost tokom dugog korišćenja računara (u poredjenju sa nošenjem naočara čija su stakla bez AR sloja).

Anti-refleksni sloj je takodje dobar izbor za sunčane naočare jer elimiše odsjaj od sunca koji se reflektije u oči sa zadnje površine stakla kada je sunce iza vas.
Većina AR stakala naočara uklučuje “hifrofobni” površinski sloj koji sprečava formiranje mrlja od vode i čini vaša stakla lakšim za čišćenje.

Antirefleks sloj eliminiše neželjeni efekat refleksije sa površine stakla, omogućava kvalitetniju sliku i smanjuje zamor očiju pri dugotrajnom radu.

Cena od 1.990 za par.

Imate pitanje? Slobodno nas kontaktirajte i zatražite savet.

Kontakt

Optika Denić iz Beograda bavi se prodajom svih vrsta naočara za korekciju vida, sočiva, naočara za sunce.