Isporuka i povraćaj robe i novca

Home / Isporuka i povraćaj robe i novca

Za isporuku na teritoriji Srbije:

OptikaDenic.rs se obavezuje da ce roba biti isporucena najkasnije 5. radih dana od dana poručivanja.

OptikaDenic.rs koristi usluge kurirskih službi sa kojima ima potpisane ugovore o saradnji. Do odstupanja i produženja moze doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik nije mogao da utiče. City Express ne garantuje isporuku za 24 časa.

Kuriri su obavezni da se najave telefonom i obaveste vas o planiranoj isporuci. Usluga isporuke se naplaćuje prema aktuelnom cenovniku kurirske službe prema ugovoru koji je potpisan od strane OptikaDenic.rs. Budite sigurni da će vaša posiljka biti isporučena u najkraćem roku. Vaša obaveza je da pošiljku zajedno sa kurirom proverite, jer u suprotnom nećemo garantovati za naknadne reklamacije.

Ukoliko Kupac unese pogrešne lične podatke o adresi prebivališta (adresa za isporuku robe) prilikom kupovine, OptikaDenic.rs ne snosi odgovornost za neisporučivanje robe. U tom slučaju, pokušaćemo da kontaktiramo Kupca i isporučimo robu na novoutvrđenu adresu. Naručenu robu Kupac mora da plati prilikom preuzimanja iste.

OptikaDenic.rs garantuje za kvalitet proizvoda. Svi proizvodi odgovaraju proizvođačkoj specifikaciji navedenoj na sajtu.

Reklamaciju možete ostvariti u sledećim slučajevima:

  1. Isporuke robe koja nije naručena,
  2. Isporuke robe kojoj je istekao rok trajanja i
  3. Isporuke robe koja ima materijalne nedostatke.
Kupac je dužan da uputi žalbu usmenim ili pismenim putem na telefon 011.365.00.65 ili e-mailom na adresu optika_denic@hotmail.com u roku od 15 dana od dana kupovine kao i da za predmetnu robu dostavi odgovarajući račun. Povraćaj robe se koristi isključivo u slučaju reklamacije, usled neispravnosti ili oštećenja pošiljke. U slučaju da je kupac koristio proizvod, ako je proizvod otvaran, i nakon o 15. Dana od dana kupovine Kupac nije zadovoljan proizvodom, zamena proizvoda ili povraćaj istog nije moguća.
Kontakt

Optika Denić iz Beograda bavi se prodajom svih vrsta naočara za korekciju vida, sočiva, naočara za sunce.