Naočare za vid

Home / Naočare za vid

Naočare za vid su najčešće prva stvar koju primetimo na nečijem licu. Pored svoje osnovne funkcije one su postale i nezaobilazni modni i estetski detalj. Specijalnim dizajnom oblika i okvira, naočare mogu da otkriju vaš tip ličnosti, da li ste više “retro” ili “moderni” tip, strogo poslovni ili opušteni, avanturisti ili konzervativci. Ako su vaš izbor naočare za vid poznatih modnih kreatora to naglašava i standard života i stil po kome postajete prepoznatljivi.

Zato je važno da one budu uklopljene sa vašim crtama lica, karakterom i načinom života. Ljubazno i stručno osoblje Optike Denić nudi vam pomoć pri izboru naočara koji će sve ove činioce uzeti u obzir. Poigrajte se sa modernim stilovima, isprobajte najrazličitije oblike, osvežite svoj izgled. Naš asortiman obuhvata muške i ženske naočare za vid poznatih svetskih brendove po izuzetno povoljnim cenama.

Jedan od razloga dugotrajne popularnosti naočara je i tehnološki napredak koji čini moderna stakla tanjim, lakšim i atraktivnijim nego ikada ranije.

Najzastupljenija dioptrijska stakla za naočare obuhvataju: antirefleks, bifokalna, multifokalna tj. progresivna, foto grej stakla, polarizovana stakla.

PROGRESIVNA (MULTIFOKALNA) STAKLA

Progresivna ili multifokalna stakla objedinjuju dioptrije za sve distance – od najniže (za daljinu) do najjače (za čitanje) bez estetskih promena u spoljašnjem izgledu stakala. Savremeni dizajn progresiva omogućava brzu i laku adaptaciju.

Mogu biti bela sa antirefleksom, foto gray i obojena sunčana progresivna stakla.

Progresivna stakla za naočare u Optici Denić dostupna su po ceni od 9.990 din za par stakala. U ponudi je više vrsta multifokalnih stakala renomiranih proizvodjača poput: Pol, Essilor, Hoya.

FOTO GRAY STAKLA

Foto gray stakla menjanju boju (u braon ili sivo) usled izlaganja spoljnoj svetlosti. Ova stakla sadrže specijalne hemijske slojeve koji omogućavaju da se brzo zatamne u svetlim uslovima i brzo vrate u normalu pri unutrašnjem osvjetljenju ili noću.

Cena fotogrej stakla se kreće od 4.990 din.

ANTIREFLEKS STAKLA

Antirefleks stakla sadrže antirefleks sloj protiv bljeska, koji poboljšava vid i daje lepši izgled vašim naočarima. Ovaj sloj je posebno koristan kod stakala sa visokim indeksom, koja odražavaju svetlost više od običnih plastičnih stakala. Što je veći indeks prelamanja stakala, više je svetlosti koja će se reflektovati od površine stakla.

Cena za par antirefleks stakala za naočare je od 1.990 din.

 

Polaroid polarizovana stakla

Polarizovana stakla sadrže vertikalni filter koji efiksano blokira horizontalno svetlo. Polarizovana Polaroid stakla dozvoljavaju samo korisnoj vertikalnoj svetlosti da dopre do oka, stvarajući na taj način pogled bez odbljeska sa prirodnim bojama i kontrasitma. 

Polarizovane naočare za sunce pružaju pogled bez odbljeska, čiste kontraste, prirodne boje, smanjeno naprezanje očiju, 100% UV zaštitu.

Imate pitanje? Slobodno nas kontaktirajte i zatražite savet.

Kontakt

Optika Denić iz Beograda bavi se prodajom svih vrsta naočara za korekciju vida, sočiva, naočara za sunce.