Progresivna (multifokalna) stakla

Home / Progresivna (multifokalna) stakla

Progresivna (multifokalna) stakla

Nakon 40-te godine, sa pojavom prezbiopije (“kratke ruke kod čitanja), problem više pari naočara, usled različite dioptrije za blizinu, srednju distancu (računar) I daljinu, najlakše ćete rešiti korišćenjem progresivnih (multifokalnih) stakala.

Progresivna (multifokalna) stakla objedinjuju dioptrije za sve distance, postepenim prelaskom od najniže (za daljinu) do najjače (za citanje) bez estetskih promena u spoljašnjem izgledu stakala. Staklo izgleda kao I staklo sa jednom dioptrijom (za razliku od bifokala, sa vidljivom linijom na staklu). Savremeni dizajn progresiva omogućava brzu I laku adaptaciju, laganim pomeranjem glave u polju jasnog vida za odredjenu distancu.

Odlično su rešenje u dinamičnom i radnom okruženju. Pružaju mogućnost da sa jednim naočarima, citate, radite na računaru I komunicirate sa ljudima iz okruženja na većim distancama.

U dinamičnom okruženju,omogućavaju jasnu sliku na daljunu I mogućnost korišćenja mobilnog telefona bez promene naočara.( Kod vozača , jasna daljina I kontrolna tabla automobila).

Mogu biti bela sa antireflexom, foto progresivi (foto gray ili foto brown), kao I obojena sunčana progresivna stakla.

U ponudi su više vrsta progresiva renomiranih proizvodjača:
Pol, Essilor, Hoya…

Cena: progresiv od 14000 dinara za par stakala

 

 

Imate pitanje? Slobodno nas kontaktirajte i zatražite savet.

Kontakt

Optika Denić iz Beograda bavi se prodajom svih vrsta naočara za korekciju vida, sočiva, naočara za sunce.