Uslovi korišćenja

Home / Uslovi korišćenja

Optikadenic.rs online shop posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i pozitivnim propisima u Republici Srbiji. Detaljni uslovi kupovine navedeni su u daljem tekstu te Vas molimo da se upoznate sa njima pre nego što obavite kupovinu. Registracijom i korišćenjem sajta www.optikadenic.rs smatra se da ste u potpunosti upoznati i saglasni sa ovde navedenim Uslovima korišćenja, Obavezom zaštite podataka, privatnosti i sigurnosti plaćanja i da ih prihvatate. Ukoliko se sa istima ne slažete i ne prihvatate ih, molimo Vas da ne koristite ovaj sajt.

OptikaDenic.rs se obavezuje da će roba koja je dostupna na lageru biti isporučena najkasnije u roku od 5. radnih dana od dana poručivanja. Za proizovde koji nisu odmah dostupni i podrazumevaju duzi rok isporuke, Optika Denic se obavezuje da obavesti kupca o ocekivanom roku isporuke.

OptikaDenic.rs koristi usluge kurirskih službi sa kojima ima potpisane ugovore o saradnji. Do odstupanja i produženja u isporuci može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik nije mogao da utiče. BEXEXPRESS ne garantuje isporuku za 24 časa.
Kuriri su obavezni da se najave telefonom i obaveste vas o planiranoj isporuci. Usluga isporuke se naplaćuje prema aktuelnom cenovniku kurirske službe prema ugovoru koji je potpisan od strane Optikadenic.rs. Budite sigurni da će vaša pošiljka biti isporučena u najkraćem roku. Vaša obaveza je da pošiljku zajedno sa kurirom proverite, jer u suprotnom nećemo garantovati za naknadne reklamacije.

Slike i prikazi proizvoda su informativnog karaktera i nisu obavezujuci.

Ukoliko Kupac unese pogrešne lične podatke o adresi prebivališta (adresa za isporuku robe) prilikom kupovine, Optikadenic.rs ne snosi odgovornost za neisporučivanje robe. U tom slučaju, pokušaćemo da kontaktiramo Kupca i isporučimo robu na novoutvrđenu adresu.
Optikadenic.rs garantuje za kvalitet proizvoda. Svi proizvodi odgovaraju proizvođačkoj specifikaciji navedenoj na sajtu.

Načini plaćanja:
• Plaćanje pouzećem
• Plaćanje istaknutim platnim karticama u toku kupovine na sajtu

Zaštita privatnosti podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam sledeći podaci:
Ime i prezime, kontakt informacije uključujući i email adresu. Demografske informacije kao što su poštanski kod, adresa i grad.
Jedino uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine. Podatke koristimo i da bolje shvatimo vaše potrebe i da vam obezbedimo bolju uslugu u budućnosti.
U obavezi smo da čuvamo vašu privatnost i privatnost vaših podataka. Da bismo sprečili nedozvoljeni pristup ili otkrivanje vaših podataka, postavili smo odgavarajuću elektronsku zaštitu. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u optikadenic.rs odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Ukoliko kupovinu preko sajta obavljate tako što plaćate karticom, treba da znate da se plaćanje vrši na zaštićenom okruženju banke, da Optika Denić nema uvid u podatke o karticama, a da se povraćaj sredstava kod kupovine karticom vrši na karticu (račun) sa koje je izvršeno plaćanje.

Reklamacija:

Reklamaciju možete ostvariti u sledećim slučajevima:

  1. Isporuke robe koja nije naručena,
  2. Isporuke robe kojoj je istekao rok trajanja i
  3. Isporuke robe koja ima materijalne nedostatke.

Kupac je dužan da uputi žalbu usmenim ili pismenim putem na telefon 011/365 00 65 ili e-mailom na adresu optika_denic@hotmail.com u roku od 15 dana od dana kupovine kao i da za predmetnu robu dostavi document  koji je pratio porudzbinu. Povraćaj robe se koristi isključivo u slučaju reklamacije, usled neispravnosti ili oštećenja pošiljke. U slučaju da je kupac koristio proizvod, ako je proizvod otvaran, i ukoliko nakon 15. dana od dana kupovine Kupac nije zadovoljan proizvodom, zamena proizvoda ili povraćaj istog nije moguća.

Kontakt

Optika Denić iz Beograda bavi se prodajom svih vrsta naočara za korekciju vida, sočiva, naočara za sunce.